Pokreni se!

Znate ono kad imate u bookmarksima hrpu spremljenih članaka, tutorijala i sličnih super stvari za kreativnost, kuhanje, organizaciju, vježbanje, dodatnu zaradu, hobi… Vrijeme je da počnete nešto od toga primjenjivati! Treba sjesti, obrisati viškove, ono što vam više nije zanimljivo i opredijeliti se za jednu, dvije stvari i to kako treba! Tek kad to napravite, pomaknut ćete se s mjesta. 

Spremanje za kasnije

Uvijek sam imala spremljeno hrpu sadržaja o vježbanju. Niti jedan nisam pročitala detaljnije, samo sam ih spremala jer mi se sve činilo korisno. Od toga nema ništa. Sad sam ostala na jednoj aplikaciji i na jednom Instagram profilu koji pratim i tako mogu redovito i pošteno odraditi svoje vježbe. 

Isto tako mi je bilo i sa organizacijom. Vremena, prostora, odjeće, obitelji… Pobrisala sam viškove jer čemu toliko sadržaja, ne možeš sve koristiti i baviti se svime kvalitetno. 

Tako da vam savjetujem ako ste u “krizi” s bilo kakvim oblikom organizacije, zapratite par organizacijskih profila na Instagramu, YouTubeu, Pinterestu ili gdje god ih nađete, opredijelite se i tek će tada biti rezultata. 

Ja sam se pokrenula tek kada sam pročitala negdje “a sad to počni primjenjivati”. Prvo sam si suzila “to” i krenula. 

start

Sretno! 

(Ako trebate pomoć oko pronalaženja super organizacijskih profila na Instagramu, javite se.)